Contact

De Schedelspecialist
Jan Wermink
Meuleveldweg 23
8431 GG Oosterwolde
06 - 51 024 023
jan@deschedelspecialist.nl
Schedelcursus

Op 4 februari was het dan zover: de hele dag een workshop schedels gegeven in samenwerking met Weylin Tracking (http://www.weylintracking.nl/).

Het was een grote groep van bijna 25 man/vrouw met verschillende achtergrond en kennis.

Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod waaronder het schoonmaken van de schedels, hoe zijn de diverse schedels opgebouwd en uiteraard was er veel tijd ingeruimd om zelf aan de slag te gaan om uit te zoeken van welke dieren de diverse schedels waren. Daarbij konden ze ook kijken of de schedel nog een verhaal had zoals bv een schotwond of vraatsporen.

foto1 foto2 foto3 foto4

Acryl-displaycases verkrijgbaar

Nu zijn bij De Schedelspecialist ook acryl-displaycases verkrijgbaar in twee verschillende maten:

- 11 * 11 * 22 cm à €10,- per stuk

- 5 * 5 * 8 cm à €5,- per stuk

Exclusief verzendkosten (à €5,- in Nederland) en incl BTW. Bij bestellingen van 5 of meer worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

P1120733P1120734

Voorbeelden van de beide acryl-displaycases. De displaycases worden zonder schedels verkocht.

Om te bestellen kunt u mailen naar : jan@deschedelspecialist.nl

 

De 1e kalender van de Schedelspecialist is uit!

De allereerste kalender van de Schedelspecialist is een feit. Op de bijgevoegde foto’s zijn het voorblad weergegeven met op het achterblad een overzicht van alle maanden. Het zijn er in totaal 18 : juli 2014 t/m december 2015 en elke maand een andere schedel. Bekijk hier deze voorbeelden in PDF: voorblad en achterblad

 

voorblad-kalender

achterrblad-kalender

Website!

De website van “De Schedelspecialist” is een feit. We waren al een tijdje bezig op Facebook maar nu hebben we ook een officiële website. Hier komt alles samen: kennis, kunde en goedies!

Botjes!

botjes (Small)Vanmiddag als schedel- en botjesexpert bij “Tussen kunst en kitsch, de natuurschatten” aan het werk geweest. We hebben vele kinderen bij de schedelpuzzels gehad maar ook vele ouders en grootouders. Het viel nog niet mee de juiste dierenplaatjes bij de juiste schedels te leggen. Ook kwamen er kinderen met tassen en bakjes vol met botjes en schedels (tot gehele geraamtes van Reeën) :-) Al met al een leuke en geslaagde middag!